Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax maakt 22-koppige selectie voor return tegen Union Berlin bekend

Laatste update:

Álvarez liep de schouderblessure zondag op in het gewonnen Eredivisie-duel met Sparta Rotterdam (4-0). Heitinga sprak na afloop al de verwachting uit dat de middenvelder van Ajax 'gewoon' inzetbaar zou zijn voor de return in de Europa League. Sánchez maakt daarnaast zijn rentree in de wedstrijdselectie. De rechtsback moest de afgelopen twee duels vanwege een niet nader genoemde blessure nog aan zich voorbij laten gaan.

Heitinga kan tegen Union over een nagenoeg volledig fitte selectie beschikken. Alleen Ahmetcan Kaplan ontbreekt al geruime tijd vanwege een zware knieblessure. De trainer van Ajax staat woensdagavond om 20.00 uur in aanloop naar het Europa League-duel de pers te woord. De aftrap van de return in Berlijn vindt donderdag om 21.00 uur plaats. De winnaar plaatst zich voor de achtste finales van de Europa League.

Volledige selectie van Ajax:
Doel: Gerónimo Rulli, Remko Pasveer, Maarten Stekelenburg.

Verdediging: Jurriën Timber, Calvin Bassey, Owen Wijndal, Devyne Rensch, Jorge Sánchez, Jorrel Hato.

Middenveld: Edson Álvarez, Davy Klaassen, Kenneth Taylor, Florian Grillitsch, Youri Regeer, Kian Fitz-Jim, Steven Berghuis.

Aanval: Mohammed Kudus, Steven Bergwijn, Brian Brobbey, Dusan Tadic, Lorenzo Lucca, Francisco Conceiçao.

Europa League
1. FC union Berlin
3 - 1
Ajax

Meer nieuws

Voetbalpraat compleet eensgezind over wie er afvallen bij Nederlands elftal
9
Koeman begint aan voorbereiding Nederlands elftal met slechts vijftien spelers
1
De EK-selectie van België: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
18
Oud-ploeggenoot Kenneth Perez is lovend over Priske: 'Goede keus van Feyenoord'
21
Gemeente legt FC Utrecht 'unieke' straf op na 'enorme geweldsuitbarsting'
51
Drastische aanpak voetbalfans op komst: Frank Paauw is de nieuwe voorzitter KNVB
91

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties