Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax maakt mij altijd blij: het was de mooiste club uit mijn carrière'

Laatste update:

Dani kwam in 1996 van Sporting Portugal naar Amsterdam en bleef er uiteindelijk vier jaar: daarna keerde hij terug naar zijn vaderland en koos hij voor Benfica. In het shirt van Ajax kwam de aanvaller tot 72 wedstrijden en 12 goals en won hij eenmaal de titel. Ook dit seizoen keek hij van afstand mee hoe zijn oude club het deed in Europa: Dani zag alle duels in de Champions League, zegt hij.

"Wat me opviel, was dat hun stijl nauwelijks is veranderd door de jaren heen. Ajax probeert echt overal te voetballen - van verdediging tot aanval. Zelfs een doelman moet kunnen meevoetballen. Dat zie je nergens anders", oordeelt de oud-voetballer. Hij zegt dat het team van Frank de Boer nog jong en groeiende is: het enige dat het echt nodig heeft, is tijd. Sprekend over Ajax komen er mooie herinneringen naar boven bij Dani, zegt hij. "Ajax maakt mij altijd blij en vrolijk. Het was de mooiste club uit mijn carrière. Zonder twijfel."

Meer nieuws

Manchester United legt voorzichtig contact met mogelijke opvolger Ten Hag
4
Howe ontsteekt na verloren duel met Manchester United in tirade over VAR
7
AZ ziet kassa rinkelen en ontvangt voor de derde keer miljoenen van Bologna
4
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
2
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties