Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land

Laatste update:

Emery had niet de beschikking over Emiliano Martínez. De Argentijnse doelman, die zich een ronde eerder tegen LOSC Lille nog ontpopte tot penaltyheld, moest geblesseerd toekijken hoe Robin Olsen zijn taken waarnam.

In het eerste halfuur zal Martínez teleurgesteld hebben toegezien hoe zijn ploeg werd overlopen door Olympiacos. De Grieken kwamen uiterst fel en vol intensiteit uit de kleedkamers en dat vertaalde zich na ruim een kwartier in een voorsprong.

Chiquinho frommelde de bal in een bijzonder kleine ruimte met een schitterend hakje bij Ayoub El Kaabi en de Marokkaanse spits rondde verwoestend af. Waar de grensrechter eerst de treffer afkeurde, oordeelde de VAR dat het doelpunt legaal was: 0-1. Een verdubbeling van de marge was een kwartier later een feit.

Simpel balverlies van Villa leidde een snelle maar prachtige aanval van de Grieken in. Via een wederom fraai hakje van Chiquinho en een nóg mooier balletje van Daniel Podence stond El Kaabi wederom oog in oog met Olsen, liep hij hem niet helemaal vlekkeloos voorbij, maar rondde wel af: 0-2.

Een gigaklus wachtte voor Villa. Op ongeveer het slechtst mogelijke moment voor Olympiacos maakte de thuisploeg de aansluitingstreffer. In de blessuretijd van de eerste helft bediende Matty Cash Moussa Diaby na een kolossale sprint, waarna Ollie Watkins in de verre hoek raak kon prikken: 1-2. Het was alweer zijn 27ste doelpunt van het seizoen, waarvan bovendien nul penalty's.

Snel na de theepauze stelde Villa weer orde op zaken en zette het de gelijke stand weer op het scorebord. Een uitstekende lange bal van Clement Lenglet werd verder verwerkt door Leon Bailey, die meegaf aan Diaby. De Fransman schoot vanuit een vrijwel onmogelijke hoek raak: 2-2.

Lang hield die gelijke stand echter niet vol. El Kaabi mocht vanaf elf meter aanleggen om zijn hattrick te completeren, en Olsen bleek geen Martínez: 2-3. Halverwege de tweede helft bouwde Olympiacos de marge bovendien weer naar twee doelpunten verschil.

Na een vlotlopende aanval zocht Podence zijn tegenstander op, maar gaf hij hem aan Santiago Hezze. De middenvelder zag zijn van richting veranderde schot zo achter Olsen vliegen: 2-4. Villa had het helse karwei dat volgende week wacht iets kunnen versimpelen, ware het niet dat Douglas Luiz een strafschop miste.

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
9
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
65
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties