Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax mag me altijd bellen voor een terugkeer, mits ze zich versterken'

Laatste update:

Becker had naar eigen zeggen weinig tijd nodig om te acclimatiseren bij Sociedad. "Voor mijn gevoel zit ik er al een hele lange tijd, ik ben enorm goed ontvangen door de jongens", zegt hij tegenover ESPN.

De Amsterdammer was op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij hij meer geld kon verdienen. Union wilde Becker in de zomer van 2023 nog niet kwijt, maar voorkwam dat hij over ruim drie maanden transfervrij zou vertrekken.

De zevenvoudig international van Suriname was al sinds 2019 verbonden aan Union. Becker groeide in de Duitse hoofdstad uit tot een van de smaakmakers van Union. De vleugelspits speelde 140 officiële wedstrijden voor de club, waarin hij goed was voor 24 doelpunten en 26 assists.

"Na vier en een half jaar was ik klaar voor een nieuwe stap en had ik ook veel keuzes", geeft Becker aan. "Ik heb uiteindelijk met mijn hart gekozen voor Sociedad."

Terugkeer bij Ajax


De centrumspits speelde in het verleden ook voor ADO Den Haag, PEC Zwolle én in de jeugd van Ajax. Becker lijkt in de toekomst niet onwelwillend te staan tegenover een terugkeer bij de Amsterdammers.

"Als ik heel eerlijk ben: dan moeten ze zich wel versterken met een paar spelers. Ze hebben een goed team, maar kwalitatief moet het nog wel beter. Ik speel bij Real Sociedad met allemaal middenvelders die in de nationale ploeg van Spanje spelen. Ajax mag me altijd bellen en dan zien we wel wat er gaat gebeuren. Alex Kroes zal zijn werk goed doen, het is een goede vent", besluit Becker lachend.

Meer nieuws

Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
0
Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
4
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties