Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax meldt akkoord en neemt nieuwe spits mee naar Florida

Laatste update:

De zeventienjarige Traoré reist met Ajax mee af naar het trainingskamp in Florida, zo communiceert de runner-up van de Eredivisie via de officiële kanalen. De komst van de Burkinees komt niet als een verrassing, want Ajax Cape Town maakte op 14 december al melding van de overstap.

Traoré maakte op zestienjarige leeftijd de overstap van Mother City naar Ajax Cape Town en maakt nu dus promotie naar de Eredivisie. Traoré speelde niet één competitiewedstrijd voor de club uit Zuid-Afrika en wordt op De Toekomst herenigd met Leo Thethani en Dean Solomons, die allebei een verleden hebben bij Ajax Cape Town.

"Ik zal Ajax Cape Town nooit vergeten", reageerde Traoré. "Ik heb hier een briljante tijd gehad, heb ervan genoten en heb veel mooie mensen leren kennen. Iedereen heeft mij proberen te helpen en ik ben erg blij dat ik deel heb uitgemaakt van de club. Ik ben erg verheugd om nu terug te keren naar Amsterdam."

"Ik ga hard werken en proberen om zo snel mogelijk in het eerste elftal te komen. Het is mijn droom om in de Champions League te spelen. Ik wil Ajax Cape Town trots maken door aan te tonen dat er talent is bij de club en dat meer spelers van Cape Town mij zullen vergezellen in Amsterdam", besloot Traoré, die op 12 januari achttien kaarsjes zal uitblazen.

Denk jij dat Lassina Traoré dit seizoen gaat debuteren in Ajax 1?

Meer nieuws

'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
6
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
8
Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
13
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties