Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax meldt volgende tijdelijke verandering binnen trainersstaf

Laatste update:

Maduro stond dinsdag voor het eerst op het trainingsveld van Sportcomplex De Toekomst als (tijdelijke) eindverantwoordelijke bij Ajax. De 38-jarige voormalig prof uit Almere krijgt de lastige taak om de Amsterdamse selectie deze week voor te bereiden op de uitduels met Brighton & Hove Albion en PSV, na het ontslag van Maurice Steijn maandagavond.

Duidelijk wordt nu dat Maduro hulp gaat krijgen van de twee jaar oudere Vos, die sinds dit seizoen hoofdtrainer is van Jong Ajax. Said Bakkati, die net als Maduro door Steijn werd meegenomen naar de Johan Cruijff ArenA, maakt ook nog altijd deel uit van de trainersstaf. Hij ligt nog tot medio 2026 vast in Amsterdam. Bakkati lijkt dezelfde rol te houden als onder de leiding van Steijn.

Maandagavond maakte Ajax direct bij het ontslag van Steijn in het persbericht duidelijk dat Maduro tijdelijk als interim-trainer aan de slag gaat. "Maurice gaf nu zelf ook aan twijfels te hebben of hij nog de juiste man op de juiste plaats is", verklaarde Jan van Halst in het statement van de Amsterdammers. "Samen hebben we vervolgens de conclusie getrokken dat het beter is om uit elkaar te gaan. Hedwiges neemt voorlopig de honneurs waar."

Vos was tussen 2011 en 2021 actief als jeugdtrainer bij Ajax, waarna hij een Schots avontuur aanging bij Rangers FC. In Glasgow werd hij assistent-trainer van Giovanni van Bronckhorst. Toen de Rotterdammer op straat werd gezet moest Vos echter ook vertrekken, waarna hij in februari van dit jaar terugkeerde bij Ajax om het beloftenelftal te trainen. Op dat moment werd John Heitinga doorgeschoven naar de functie van hoofdtrainer bij de Nederlandse recordkampioen.

Door het doorschuiven van Vos is Rose de komende weken de interim-trainer van Jong Ajax. De 44-jarige voormalig middenvelder uit Purmerend werkt sinds 2020 in de jeugdopleiding van Ajax en is sinds afgelopen zomer betrokken bij het beloftenelftal, nadat hij drie jaar verantwoordelijk was voor Ajax Onder 17.

Vrijdag speelt Jong Ajax de lastige uitwedstrijd bij koploper Roda JC. Onder Vos was het beloftenelftal bezig aan de slechtste seizoensstart sinds het seizoen 2012/13, toen Jong Ajax werd toegelaten tot de Keuken Kampioen Divisie. Jong Ajax is momenteel hekkensluiter op het tweede niveau van Nederland, met zes punten uit elf wedstrijden.

Meer nieuws

ED onthult het bedrag dat PSV wil betalen om Driouech los te weken bij Excelsior
0
Ancelotti wuift kritiek Bayern München weg en beschuldigt ploeg van hypocrisie
16
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
9
De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
43
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
159

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties