Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax met Schöne gearriveerd in Arnhem; Promes is basisplek kwijt

Laatste update:

Ziyech begon vorige week tegen PSV nog op de bank omdat hij later was aangesloten bij Ajax, maar trainer Erik ten Hag heeft besloten de creatieveling tegen Vitesse weer te laten starten. Datzelfde geldt voor Nicolás Tagliafico, wiens plek links achterin tegen PSV nog was overgenomen door Sergiño Dest. Laatstgenoemde begint tegen Vitesse op de bank. Perr Schuurs en Lisandro Martínez vormen opnieuw het hart van de defensie; Joël Veltman speelt als rechtsback.

Op het middenveld kiest Ten Hag opnieuw voor Daley Blind, Razvan Marin en Donny van de Beek. Van de Beek werd de afgelopen dagen volop in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid, maar zal Ajax in Arnhem in elk geval nog dienen. Schöne begint op de reservebank, ondanks dat de Deense routinier op het punt staat Ajax te verlaten voor Genoa.

Voorin behoudt Kasper Dolberg het vertrouwen van Ten Hag, nadat de Deense spits vorige week tegen PSV de score had geopend. Dolberg wordt geflankeerd door Ziyech en Dusan Tadic. Promes verdwijnt naar de bank, nadat hij vorige week vanuit de PSV niet wist te imponeren bij zijn debuut.

Opstelling Ajax: Onana; Veltman, Schuurs, Martinez, Tagliafico; Marin, Blind, Van de Beek, Ziyech, Dolberg, Tadic

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
5
'Ajax-top negeerde alle scoutingsrapporten in periode onder Sven Mislintat'
9
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
12
Gewilde Mourinho kan trainerscarrière vervolgen in voor hem nieuwe competitie
3
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties