Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax met vertrouwen naar De Kuip: 'We hebben betere spelers dan Feyenoord'

Laatste update:

Wijndal maakte vorige zomer voor tien miljoen euro de overstap van AZ naar de hoofdstad. Onbetwiste basisspeler is hij tot op heden nog niet. De teller staat pas op zes Eredivisie-duels, al stond hij wel een tijdlang langs de kant met een enkelblessure. Voorlopig krijgt een andere nieuwkomer, Calvin Bassey, in Amsterdam de voorkeur als linksback. Omdat Devyne Rensch, die dit seizoen ook al minuten maakte op de linksbackpositie, geschorst is en Ajax dun in de fitte verdedigers zit, is de kans wel groot dat Wijndal aanstaande zondag in de basis staat.

Als dat gebeurt wordt het de eerste Klassieker die de 23-jarige Zaandammer gaat spelen en daar kijkt hij met plezier naar uit. "Ik houd van dit soort wedstrijden. Je weet dat iedereen kijkt, de focus staat er zo erg op. Dit soort wedstrijden ben je juist op je best." Wijndal ziet koploper Feyenoord, dat bij winst op Ajax een gat van acht punten kan slaan, niet als favoriet. "Feyenoord favoriet? Is dat zo? Bij ons in de groep leeft dat wij zeker de favoriet zijn. We hebben de beste spelers van Nederland. We moeten gewoon winnen", aldus de elfvoudig international.

Ajax is in de Eredivisie al vijf duels zonder overwinning en daardoor rommelt het in Amsterdam. Dat is ook niet onopgemerkt gebleven bij Wijndal. "Het is veel groter allemaal hier (bij Ajax, red.). Dat merk je helemaal nu het wat minder gaat. Dat is ook logisch. Iedereen verwacht dat Ajax altijd wint. Dat mag en moet ook. Bij AZ kreeg je het ook wel te horen als het slecht ging, maar in iets mindere mate. Hier hoor je het van heel Nederland. Dat is alleen maar goed en daar leer je ook heel veel van", weet de verdediger. De Klassieker wordt aanstaande zondag om 14.30 uur afgetrapt in De Kuip. De wedstrijd staat onder leiding van Serdar Gözübüyük.

Eredivisie
Feyenoord
1 - 1
Ajax

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties