Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax-middenvelder Jordan Henderson opgenomen in selectie Engeland

Laatste update:

Naast Henderson kan ook voormalig PSV'er Jarrad Branthwaite rekenen op een oproep van bondscoach Gareth Southgate. De 21-jarige centrale verdediger, die vorig seizoen op huurbasis in Eindhoven speelde, maakt momenteel furore namens Everton in de Premier League.

Meer: Akpom noemt naam van ideale trainer voor Ajax: ‘Maar hij lijkt me niet haalbaar’ | John van 't Schip heeft hoopvol nieuws uit de ziekenboeg van Ajax

Branthwaite speelde in het verleden wel al jeugdinterlands namens Engeland, maar kan nu debuteren in de hoofdmacht van the Three Lions. De 33-jarige Henderson kan mogelijk weer een aantal interlands aan zijn totaal toevoegen. De teller staat momenteel op 81 interlands, waarin hij goed was voor 3 doelpunten en 11 assists. Henderson kan in zijn geboorteland zijn eerste interland als Ajacied gaan spelen.

Op het middenveld gaat Henderson tijdens de komende interlandperiode concurreren met Jude Bellingham (Real Madrid), Conor Gallagher (Chelsea), James Maddison (Tottenham Hotspur) en Declan Rice (Arsenal). Onder meer Mainoo, Phillips, Ross Barkley (Luton Town) en Ruben Loftus-Cheek (AC Milan) worden overgeslagen door de veelbesproken keuzeheer Southgate.

Southgate


Southgate kreeg afgelopen week een pijnlijke afzegging te verwerken, zo onthult hij tijdens het persmoment van de FA. "We kregen een belletje van Arsenal. De club gaf aan dat Ben White momenteel niet zit te wachten op een oproep voor het nationale elftal." De 26-jarige Engelsman speelde tot dusver vier interlands.

"White wil niet geselecteerd worden en dat vind ik heel jammer", herhaalde Southgate zichzelf donderdag. "Ik ben erg gecharmeerd van hem. Ik nam hem mee naar het EK en WK. In Qatar heb ik nog met Ben gesproken en ik wilde hem graag weer uitnodigen, maar ik merk terughoudendheid van zijn kant."

Ook Mainoo, toptalent van Manchester United, kwam ter sprake tijdens het persmoment. "Hij is een briljante en jonge speler. We zijn nooit terughoudend om jonge spelers te kans te geven, maar hij heeft slechts een handvol wedstrijden gespeeld. Hij doet het goed bij United en die ervaring is belangrijk. Hij ziet eruit als een sterke persoonlijkheid."

Meer nieuws

Salah weigert interviews na ruzie met Klopp: 'Als ik vandaag spreek...'
0
'Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
49
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
2
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties