Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax mijdt Becali-kwestie: 'Ik hoef niet te horen wat hij gezegd heeft'

Laatste update:

"Steaua heeft ons maandag keurig een lijstje gegeven met daarop de personen die bij de lunch aanwezig zullen zijn", reageert Ajax-woordvoerder Miel Brinkhuis donderdag in Sp!ts. "Daar staat Becali niet op. Maar als hij wel op dat lijstje van Steaua had gestaan, had hij gewoon aanwezig kunnen zijn. Want wij behandelen het bestuur van Steaua niet anders dan het bestuur van andere clubs."

"Ik heb dat etentje bij Ajax helemaal niet nodig", zei Becali, die er in het verleden openlijk voor uitkwam racistisch, antisemiet en homofoob te zijn, eerder. "Waarom zou ik eten met losers? Ik heb gegeten bij Real Madrid, Real Betis, Olympique Lyon en Valencia. Wat moet ik bij Ajax? Het interesseert me helemaal niets dat ik van de lijst ben geschrapt." Mielhuis wenste niet dieper in te gaan op de uitlatingen van Becali. "Nee, ik hoef niet te horen wat hij gezegd heeft."

-

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
0
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
2
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
19
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties