Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax moet deel van transfersom direct weer inleveren: 'Bij ieder bedrag'

Laatste update:

"Independiente heeft een doorverkooppercentage bedongen. Dus bij ieder bedrag dat Ajax ontvangt, gaat er een deel naar Independiente. We weten dat de coronacrisis verschillende clubs heeft geraakt, maar ik denk dat er nog steeds de nodige transfers gaan plaatsvinden", geeft Schlieper te kennen in gesprek met Joga Bonito. Ajax nam Tagliafico in januari 2018 voor een bedrag van vier miljoen over van Independiente. De Argentijnse club heeft daar naar verluidt een doorverkooppercentage van vijftien procent bij bedongen.

Jonk: 'In Nederland zijn we romantici, maar soms is er geen tijd voor mooi voetbal'

Indien Tagliafico voor 25 miljoen wordt verkocht, gaat er dus 3,75 miljoen naar Independiente. Schlieper is er van overtuigd dat de 25-voudig Argentijns international komende zomer een stap kan maken. "Misschien wordt er in sommige gevallen minder betaald dan voor de pandemie, maar dat is niet het geval bij Tagliafico. We hebben verschillende gesprekken gevoerd met grote clubs", stelt de belangenbehartiger van Tagliafico, die recent gelinkt werd aan onder meer Atlético Madrid, Barcelona, Arsenal, Chelsea en Paris Saint-Germain.

"Vorig jaar hebben we een afspraak gemaakt met Ajax. Daarin zijn we overeengekomen dat Nico nog een jaar zou blijven, ze hem een goed contract zouden geven en dat hij komende zomer mocht vertrekken. Hij zit in een hele goede fase in zijn carrière en dit is het ideale moment om de stap naar een grotere competitie te maken", besluit Schlieper. Het contract van Tagliafico bij Ajax loopt nog door tot medio 2022.

Zie jij Nicolás Tagliafico komende zomer vertrekken bij Ajax?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
9
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
4
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
31
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties