Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax moet doorzetten: Traoré is de spits die men nodig heeft'

Laatste update:

De voorbije dagen kon op de frontpage gestemd worden in de poll Denk je dat Traoré de spits is die Ajax nodig heeft?. Meer dan vijfduizend bezoekers brachten hun stem uit en van hen denkt een grote meerderheid van 71 procent dat Traoré de spits is die men nodig heeft in Amsterdam. De aanvaller uit Burkina Faso kwam anderhalf jaar uit voor Vitesse en deed het daar zeer goed: vervolgens keerde hij terug bij Chelsea.

Daar komt hij vrijwel niet in het stuk voor, maar desondanks lijkt Guus Hiddink hem niet te willen laten gaan. Hiddink heeft het voor het zeggen sinds het ontslag van José Mourinho en houdt zijn selectie het liefst intact in januari, waarmee Ajax achter het net zou vissen. De bezoekers van Voetbalzone denken echter dat de Amsterdamse club door moet zetten en af moet wachten of Hiddink van gedachten verandert over Traoré.

Het resterende deel (29 procent) van de bezoekers denkt overigens dat Traoré niet nodig is bij Ajax of niet het antwoord is in de zoektocht van De Boer naar aanvellende armslag. In de punt heeft de coach nu de beschikking over Arek Milik en de gehuurde Yaya Sanogo, maar laatstgenoemde valt erg tegen. Hij mocht maar driemaal invallen en scoorde nog niet.

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Wat als Vitesse valt? Zo vergaat het Nederlandse profclubs die failliet gingen
5
Olympiacos dankt grote held Ayoub El Kaabi voor allereerste Europese prijs
52
PSV moet op zoek naar een nieuwe linksback: 8 potentiële kandidaten op een rij
8
Dick Schreuder verliest om algehele titel in Spanje, maar krijgt nog een kans
2
Kieft slaat Verbruggen over en noemt eerste doelman Oranje op het EK
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties