Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ajax moet een poging ondernemen, Van der Vaart terug te halen'

Laatste update:

Zelf zou Van der Vaart wel willen blijven, omdat hij zich altijd heeft thuis gevoeld bij die Rothosen. Hij is er aanvoerder, maar drukt met zijn salaris ook stevig op de begroting. Mocht het van een afscheid komen in Hamburg, dan denkt een kleine meerderheid van de bezoekers van Voetbalzone dat Ajax eens met hem zou moeten praten. Dat blijkt uit de resultaten van de poll, die de voorbije dagen actief was.

Meer dan 13.000 bezoekers gaven antwoord op de vraag 'Moet Ajax proberen om Rafael van der Vaart komende zomer terug te halen naar Amsterdam?'. Iets meer dan de helft (54 procent) van de voetballiefhebbers ziet de zin van een hereniging wel in, terwijl iets minder dan de helft (46 procent) niet gelooft dat Van der Vaart nog iets extra's kan brengen in Amsterdam. De kenners en Van der Vaart zelf spraken de laatste tijd ook al over de kansen op succes bij een hernieuwde samenwerking.

Het Algemeen Dagblad vroeg zich hardop af of Ajax echt nog iets heeft aan ex-spelers als Van der Vaart, John Heitinga, Maarten Stekelenburg, Urby Emanuelson en Nigel de Jong. "Jong aan de top, roofbouw op het lichaam en 'dus' als voetballer ook vroeg oud?", gaf de krant aan. "Het is de vraag of Ajax nog baat heeft bij een terugkeer van deze generatie in de Eredivisie." Voorzitter Daniël Dekker van de supportersvereniging van Ajax sprak ook zijn twijfels uit.

Hij stipte aan dat Van der Vaart bezig is met een reallifesoap. "Het is meestal een teken aan de wand wanneer voetballers met dat soort dingen bezig zijn. Ik zie meer in een terugkeer van Nigel de Jong, Urby Emanuelson of John Heitinga, spelers die Ajax écht beter kunnen maken. Zeker in verdedigend opzicht heeft Ajax dat nodig." Van der Vaart zelf zei dat de geruchten over een terugkeer in Amsterdam al heel vaak zijn opgedoken. "Bij Ajax ben ik altijd onderwerp van gesprek, als er eens een wedstrijd wordt verloren."

Ik denk dat Rafael van der Vaart het liefst...

Meer nieuws

Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
1
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
14
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
28
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
22
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties