Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax moet Henderson mogelijk missen, maar Van 't Schip heeft ook goed nieuws

Laatste update:

"We hebben zometeen nog een training, omdat we vrij kort na de wedstrijd hier naartoe moesten", begint de trainer van Ajax. "We hebben eigenlijk alleen maar hersteltrainingen gedaan. Er zijn een aantal spelers die we nog even moeten bekijken."

Meer: Driessen wil één Ajax-speler niet meer zien: ‘Wegwezen met die kerel!’

"Dat (hun inzetbaarheid, red.) ligt aan de training van vanavond (woensdagavond, red.)." Een van hen is Henderson, die zondag tijdens de wedstrijd tegen NEC (2-2) al 'wat last' had. Berghuis is er wel weer bij in Noorwegen en kan eventueel weer minuten gaan maken.

"Het positieve is in ieder geval dat Berghuis weer terug is", zegt Van 't Schip. "Hij heeft de afgelopen twee trainingen meegedaan, dus dat ziet er goed uit. Voor de rest is er eigenlijk weinig nieuws te melden." Op de persconferentie ging de trainer van de Amsterdammers verder in op de inzetbaarheid van Henderson.

De rechtspoot maakte in het eerste duel na zijn komst naar Ajax, uit tegen Heracles Almelo, nog geen minuten. Dat had volgens Van 't Schip niets te maken met het kunstgras op Erve Asito, maar met het gebrek aan wedstrijdritme. Het kunstgrasveld in het Aspmyra Stadion is dan ook geen reden om Henderson aan de kant te houden. "Als hij morgen niet zou spelen, zou het zijn omdat hij nog te veel last heeft."

Ajax werd vorige week donderdag bij vlagen weggespeeld door Bodø/Glimt, dat na een uur spelen op een 0-2 voorsprong kwam in de Johan Cruijff ArenA. De Amsterdammers wisten zich echter terug te knokken en stapten dankzij doelpunten van Branco van den Boomen en Berghuis met een 2-2 gelijkspel van het veld.

De wedstrijd in Noorwegen begint donderdagavond om 18:45 uur. De winnaar stoot door naar de achtste finale van de Conference League.

Meer nieuws

Dit is de reden waarom Farioli Ajax boven Brighton gaat verkiezen
2
'Arsenal wil Ajax naast Hato en Ramaj ook beroven van andere sleutelspeler'
3
De EK-selectie van Engeland: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
8
Kroatië publiceert EK-selectie en biedt uitsluitsel aan Sutalo, Sosa en Ivanusec
16
AD ziet hoogst opmerkelijke rol voor Berghuis weggelegd in Farioli's Ajax
20
Grote aderlating voor Engeland? Superster raakt vlak voor het EK geblesseerd
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties