Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax moet Juventus en Man City aftroeven in strijd om Argentijnse spits'

Laatste update:

TNT Sports benadrukt echter dat Valencia en Real Sociedad het meest geïnteresseerd zijn in de 1.70 meter lange aanvaller, die bezig is aan een sterk seizoen in het shirt van River Plate. Álvarez staat op één doelpunt en drie assists in zes optredens deze jaargang. Met de Argentijnse topclub bezet hij momenteel de zesde plaats in de competitie. In totaal kwam de Zuid-Amerikaan tot 54 wedstrijden namens de grootmacht uit Buenos Aires, met naast 13 doelpunten ook 13 assists als resultaat. Álvarez is naast centrumspits ook als rechtsbuiten inzetbaar, zo klinkt het.

Meer: Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: ‘Totaal de oude niet meer’

De leiding van River Plate heeft nog geen officieel bod ontvangen voor Álvarez, die door Transfermarkt momenteel op twaalf miljoen euro wordt geschat. In de Argentijnse media wordt melding gemaakt van het feit dat River-trainer Marcelo Gallardo er weinig voor voelt om Álvarez deze zomer te verkopen, zeker omdat collega-aanvaller Rafael Santos Borré over een aflopend contract beschikt en over enkele maanden mogelijk transfervrij vertrekt. Daarnaast maakte Lucas Pratto in januari op huurbasis de overstap richting Feyenoord. Een aantrekkelijk bod vanuit Europa op Álvarez kan River Plate echter alsnog doen besluiten om zaken te doen op de transfermarkt.

Álvarez heeft inmiddels 25 jeugdinterlands namens Argentinië achter zijn naam staan. Een uitnodiging voor het A-elftal van de tweevoudig wereldkampioen ontving hij nog niet. In 2019 behoorde de jonge spits volgens Goal nog tot de vijftig grootste talenten ter wereld. Op de talentenlijst van twee jaar geleden prijkten ook de namen van Mohamed Ihattaren, Ryan Gravenberch en Ki-Jana Hoever.

Denk jij dat Julián Álvarez een aanwinst is voor Ajax?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties