Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax moet op zoek naar nieuwe trainer voor beloftenelftal

Laatste update:

Groenendijk was in het verleden al werkzaam als hoofdtrainer bij Willem II en FC Den Bosch. Vorig jaar zomer stelde Ajax hem aan als coach van de beloften en John Bosman als zijn assistent. Groenendijk zegt dat hij goed heeft nagedacht over zijn beslissing. Een tijdje geleden maakte hij zijn besluit reeds kenbaar bij de clubleiding in Amsterdam. Hij kon rekenen op begrip van Ajax, zegt hij.

"Het was een zeer interessant jaar voor mij bij een prachtige club. Ik heb wederom veel ervaring opgedaan. Bij het werken met een opleidingselftal komen er veel zaken kijken die je als hoofdtrainer niet tegenkomt. Ik heb het, samen met een uitstekende staf, zo goed mogelijk proberen in te vullen", vertelt Groenendijk donderdag via de officiële kanalen van Ajax. Hij noemt het seizoen 2013/14 een seizoen met pieken en dalen.

"Mijn contract loopt deze zomer af en voor mij is dit een mooi moment om verder te kijken naar mijn carrière. Die vervolgstap wil ik dus komend seizoen maken", legt de 49-jarige Leidenaar uit. Namens Ajax geeft directeur voetbalzaken Marc Overmars aan dat de club zeer tevreden is over de manier waarop Groenendijk het heeft ingevuld bij de beloften. Het belangrijkste doel voor de club was de doorstroom van jonge spelers voort te zetten.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
113
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties