Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax moet vrezen voor vertrek Klaassen na nieuwe Italiaanse interesse'

Laatste update:

De Italiaanse krant schat dat de aanvoerder van Ajax zo'n twaalf tot dertien miljoen moet gaan kosten. Doordat Lazio verwacht Keita Baldé en Stefan de Vrij komende zomer te verkopen, is er genoeg budget om aan de vraag van Ajax tegemoet te komen. I Biancocelesti zouden van plan zijn om minstens vijftig miljoen euro te investeren in nieuwe spelers.

Het is niet de eerste keer dat Klaassen Italiaanse interesse geniet. Napoli had de middenvelder eerder op de korrel, maar Klaassen wilde destijds liever in Amsterdam blijven. Dit seizoen is hij van grote waarde voor Ajax. In de Eredivisie zorgde Klaassen al voor twaalf doelpunten en zeven assists.

Zou jij Lazio een geschikte club vinden voor Davy Klaassen?

Meer nieuws

Eerste club meldt zich bij Manchester United voor transfer van Mason Greenwood
0
Ajax-spits Brobbey verschijnt in Jeugdjournaal en haalt uit naar PSV: 'Arrogant'
4
Perez en Vink zijn het eens: 'Hij kan véél beter voetballen dan iedereen denkt'
1
Club Brugge verslaat Anderlecht en zet grote stap richting Belgische landstitel
1
Nieuwe functie van John van 't Schip bij Ajax is bekend
15
Perez ergert zich dood aan 'modeverschijnsel': 'Waarom moeten zij erbij zijn?'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties