Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax moet wel een miljoentje of tien neer gaan leggen voor Noppert'

Laatste update:

Waar Marokko zaterdag wel door wist te bekeren, lukte Oranje dat dus niet. Een kansloos ogende 2-0 achterstand werd door Wout Weghorst eigenhandig weggepoetst, waarna Argentinië in de strafschoppenserie koelbloediger bleek. Andries Noppert slaagde er niet in om een Zuid-Amerikaanse strafschop te keren, maar kan desondanks terugblikken op een geslaagd toernooi. De doelman van sc Heerenveen maakte een rustige indruk. "Ik vond hem solide", vindt Attaibi. "Hij heeft geen hele gekke reddingen hoeven maken, terwijl hij ook niet veel aan de tegendoelpunten kon doen. Misschien kon hij bij de eerste goal wel iets eerder uitkomen", doelt Attaibi op de openingstreffer van Nahuel Molina, die eenvoudig binnen kon schieten na een fraaie steekpass van Lionel Messi.

Boussaboun vindt dat Noppert niets te verwijten valt als het aankomt op de strafschoppenserie. "Het gaat niet alleen om de keeper die ze tegenhoudt, maar ook om de spelers die ze goed inschieten", stelt de voormalig aanvaller van onder meer Feyenoord. Attaibi is het daarmee eens, maar stipt ook aan dat Noppert door bondscoach Louis van Gaal wordt gezien als een penaltyspecialist. "Dan verwacht ik dat je in ieder geval bij één van die penalty's dichtbij bent. Dat was hij niet." Boussaboun stelt echter dat als iemand een penalty goed inschiet, de doelman bij voorbaat 'kansloos' is. Bij Argentinië stond Emiliano Martínez onder de lat, die zichtbaar in de hoofden van de Oranje-spelers probeerde te kruipen. "Voor Argentinië is het ook gewoon leven of dood. Ik had het gevoel dat zij iets meer wilden. Zij zijn iets beter met mentale spelletjes."

De selectie van Oranje is inmiddels weer op Nederlandse bodem. Waar er internationals zijn die onder contract staan bij grote Europese clubs, moet Noppert zich melden bij het relatief bescheiden Heerenveen. Als het aan Boussaboun ligt haalt Ajax Noppert binnen. "Ik denk dat Ajax er goed aan zou doen om een miljoentje of tien neer te leggen. Heerenveen is geen kleine club en die gaan geen genoegen nemen met vijf miljoen." Attaibi stipt aan dat Ajax 'wel wat centen heeft'. "Ze hebben een hele grote varken", reageert Boussaboun lachend. "Maar dat niet alleen. Hij is ook nog relatief jong (28, red.). Dat speelt ook mee. Hij kan nog minimaal tien jaar mee." Attaibi is het daarmee eens. "Hij zit in de kracht van zijn leven." Met Remko Pasveer (39) en Maarten Stekelenburg (40) hebben de Amsterdammers twee relatief oude doelmannen onder contract staan.

Meer nieuws

Pak 4,8x je inzet als Uitblinker De Jong minstens 2 keer scoort voor PSV!
0
Albers reageert live op tv op geruchten over terugkeer Van de Beek naar Ajax
21
Messi wendt zich tot camera om frustratie over curieuze spelregel te uiten
7
Gullit: 'Als Ancelotti hetzelfde zou doen bij Ajax, wordt het grote paniek'
16
'FC Barcelona weet welke twee spelers de voorhoede beter kunnen maken'
12
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties