Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax én Juventus willen PSV'er met aflopend contract overnemen

Laatste update:

Van de Riet loopt medio 2024 uit zijn contract en hij is sinds 1 januari vrij om te spreken met andere clubs over een overstap. PSV wil hem graag binnenboord houden, maar volgens de berichtgeving van Elfrink wil Van de Riet vooralsnog afwachten.

Ajax, dat al eerder belangstelling toonde voor de linksachter, wil hem graag overnemen, terwijl ook Juventus de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houdt. "De Italianen namen afgelopen zomer al Livano Comenencia over en zien in Van de Riet een speler die ze door kunnen ontwikkelen voor de linkerflank", schrijft Elfrink.

Verder was al bekend dat Isaac Babadi in een vergelijkbaar scenario zit. De club wil zijn contract graag verlengen tot medio 2028, maar zijn zaakwaarnemers hebben aangegeven te willen afwachten.

PSV neemt vooralsnog geen maatregelen vanwege het besluit van Babadi om niet te verlengen, zo meldde Elfrink afgelopen week al. "Dat een speler als Isaac Babadi zijn contract nog niet heeft verlengd, is voor Bosz en Stewart nog geen reden geweest om zware maatregelen te treffen. Bosz kijkt of de middenvelder goed traint en neemt op basis daarvan zijn beslissingen."

Het lijkt er dus niet op dat de transferperikelen gaan zorgen voor een verbanning van Babadi bij de hoofdmacht. De rechtsbenige jeugdinternational werd de afgelopen maanden gelinkt aan Feyenoord, dat echter nog niet concreet is geworden voor zijn diensten. Ook zouden diverse buitenlandse clubs de situatie van Babadi bij PSV nauwlettend in de gaten houden.

Daarnaast moet PSV spoedig een beslissing gaan nemen over de aflopende contracten van aanvaller Tai Abed (19) en middenvelder Yiandro Raap (17). Abed is op dit moment mee op trainingskamp met het eerste elftal en moet nog afwachten of de Eindhovense club met een officiële aanbieding komt.

Meer nieuws

Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Feyenoord mag hopen op terugkeer van voormalig publiekslieveling'
17
Aandeelhouders Ajax eisen extra onderzoek naar Sven Mislintat
10
Deschamps heeft enorme verrassing in definitieve EK-selectie Frankrijk
38
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties