Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax neemt afscheid van 'de grote belofte van het Finse voetbal'

Laatste update:

De huidige nummer twee van de Eredivisie nam de enkelvoudig international voor een opleidingsvergoeding over van HJK Helsinki. Daarvoor had Ylätupa op huurbasis vijf maanden gevoetbald bij RoPS Rovaniemi.

Ten tijde van de transfer van Ylätupa naar Ajax werd hij door MTV Sportin omschreven als 'de grote belofte van het Finse voetbal'. Dat talent is er op De Toekomst echter nauwelijks uitgekomen, want Ylätupa wist zijn debuut in het eerste elftal niet te maken.

Ylätupa, die ook als schaduwspits uit de voeten kan, maakte in augustus 2018 in de wedstrijd tegen FC Den Bosch zijn debuut voor Jong Ajax en kwam later nog driemaal in actie voor het beloftenteam. Zijn contract bij Ajax liep nog tot de zomer van 2020 door.

Een verstandig besluit van Ajax?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties