Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax neemt afscheid van keeperstalent; Van Leer in onderhandeling'

Laatste update:

Van Leer maakte indruk bij Roda JC en verdiende in 2017 een transfer naar Ajax, dat naar verluidt 700.000 euro voor hem betaalde. Mede door blessureleed kwam hij geen moment uit de verf bij zijn huidige club. In het seizoen 2018/19 speelde hij op huurbasis voor NAC Breda, de club waarmee hij degradeerde naar de Keuken Kampioen Divisie. Met een contract tot medio 2021 zit hij op een dood spoor in Amsterdam.

Maarten Stekelenburg keert terug bij Ajax

Nakhli laat weten dat hij namens Van Leer in gesprek is met een Nederlandse club en dat hij hoopt tot een akkoord te komen. Voor El Maach is hij nog op zoek naar een nieuwe club. De twintigjarige doelman speelde in de jeugd bij VVV-Venlo en Vitesse, waarna hij net als Van Leer in 2017 bij Ajax terechtkwam. Hij begon bij Ajax Onder-19 en speelde vier wedstrijden in het beloftenteam. Nakhli is voor hem op zoek naar een nieuwe club.

Ajax maakte deze week bekend dat Maarten Stekelenburg transfervrij overkomt van Everton. De ervaren doelman heeft voor een seizoen getekend bij de club waar hij in 2011 vertrok. Tegenover de komst van Stekelenburg staat de terugkeer van Bruno Varela naar Benfica. "Het is de bedoeling dat Dominik Kotarski wordt verhuurd, zodat hij veel wedstrijden op het hoogste niveau kan keepen want wij hebben veel vertrouwen in hem", aldus Overmars.

Behalve Van Leer, El Maach, Varela en Kotarski vertrekt mogelijk ook eerste keeper André Onana bij Ajax. De Kameroense doelman heeft in de media al meerdere keren zijn vertrekwens uitgesproken. Onana hoopt op een toptransfer en wordt in de media gelinkt aan diverse clubs. Overmars heeft deze week tegenover Ajax TV laten weten dat hij het niet uitsluit dat Onana nog een jaar blijft.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties