Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax neemt definitief afscheid van Dennis Johnsen

Laatste update:

Zaakwaarnemer Ouanis Akachar liet zondag al aan Ajax Showtime weten dat de Noorse aanvaller op weg was richting de uitgang bij Ajax. "We zijn op zoek naar een vervolgstap in zijn carrière. Het is aan ons, aan Dennis en zijn familie om te beslissen wat de beste optie is. Ajax is bereid om mee te werken." Willem II was eveneens geïnteresseerd, maar hij verkiest Venezia boven een langer verblijf in de Eredivisie.

Het Nederlandse avontuur voor Johnsen begon in 2016 bij sc Heerenveen, dat de jonge aanvaller een jaar later alweer verkocht aan Ajax. Met de transfer was drie jaar geleden een bedrag van circa twee miljoen euro gemoeid. Johnsen maakte zijn debuut in het betaald voetbal in augustus 2017, in een duel van Jong Ajax tegen SC Cambuur in de Keuken Kampioen Divisie. Hij kwam uiteindelijk tot 41 optredens namens het beloftenelftal van Ajax. In de hoofdmacht werd Johnsen in slechts vijf duels gebruikt.

Johnsen is de zevende speler die Ajax deze zomer verlaat. In een eerder stadium nam de Amsterdamse club afscheid van Hakim Ziyech (Chelsea), Joël Veltman (Brighton & Hove Albion), Benjamin van Leer (Sparta Rotterdam), Kik Pierie (verhuurd aan FC Twente), Bruno Varela (terug naar Benfica na verhuurperiode) en Ryan Babel (terug naar Galatasaray na verhuurperiode).

Meer nieuws

Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
3
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
2
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
1
Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
8
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
74
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties