Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax neemt een ongelooflijk groot risico met Daley Blind'

Laatste update:

Pierre van Hooijdonk stelt zondag bij Studio Voetbal dat de Amsterdammers 'een ongelooflijk groot risico' hebben genomen door Blind niet van het veld te halen. "Als je ervoor kiest om het resultaat belangrijker te maken dan de gezondheid van je speler is dat heel erg moeilijk om te accepteren met de geschiedenis die Ajax heeft", stelt de oud-spits.

Van Hooijdonk doelt in zijn relaas op de gebeurtenissen rond Abdelhak Nouri, die in de zomer van 2017 tijdens een oefenduel op het veld getroffen werd door een hartstilstand. "Je weet op dat moment niet wat er aan de hand is (met Blind, red.), maar je weet wel dat het gaat om zijn hart, want dat geeft hij aan." Ook Arno Vermeulen vindt de wijze waarop Ajax heeft gehandeld apart.

"Pierre heeft gelijk. Hij had eraf gehaald moeten worden. Daar was nog hectiek bij, maar de dagen erna niet", aldus de commentator. "Vrijdag heeft hij gewoon getraind en zondag pas wordt hij uit de opstelling gehaald (voor het duel met AZ, red.). Uiteindelijk blijkt hij nu toch een serieus medisch probleem te hebben. Ik heb toch het idee dat je vraagtekens moet zetten in de tijdlijn."

Meer nieuws

FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
2
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
2
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
4
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Feyenoord mag hopen op terugkeer van voormalig publiekslieveling'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties