Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax neemt maatregelen: Mislintat niet langer welkom bij wedstrijden in de ArenA

Laatste update:

Mike Verweij schrijft in De Telegraaf dat de opmerking van Eringa om Mislintat te weren uit de ArenA tot hoongelach leidde bij de aanwezigen. "Omdat de leden betwijfelen of de RvC-voorzitter die woorden kan waarmaken", voegt de clubwatcher eraan toe. Donderdagavond speelt Ajax weer een thuiswedstrijd. Dan is in de ArenA Olympique Marseille de tegenstander in de Europa League.

Eringa gaat niet mee in het verzoek van de leden van Ajax om Mislintat te schorsen. De voorzitter van de RvC kiest er dus voor om hem in de luwte door te laten werken. Verweij schrijft dat de Raad van Commissarissen van Ajax 'worstelt' met de zaak-Mislintat. Het orgaan wordt onder meer verweten dat het zijn onderzoeksplicht verzuimd heeft voor de aanstelling van de Duitser.

Ajax zit na de onthullingen van de NOS over de verdachte transfer van Borna Sosa in een lastig parket. Volgens Joost Quant, arbeidsrechtadvocaat en thuis in voetbalgerelateerde zaken, zou Ajax er beter aan doen om Mislintat gedurende het onderzoek te schorsen. "Je kunt hier niet te lang mee wachten, dan verspeel je het recht om iemand alsnog op staande voet te ontslaan als na onderzoek blijkt dat hij inderdaad onrechtmatig heeft gehandeld. Dat noem je de onverwijldheidseis", aldus Quant tegenover De Telegraaf.

Meer nieuws

Einde in zicht voor Ten Hag? 'Manager is 50 procent van de kleedkamer kwijt'
4
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties