Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax neemt Van der Hoorn over van FC Utrecht

Laatste update:

Ajax bereidt zich met de komst van de twintigjarige verdediger voor op een vertrek van Toby Alderweireld, die nog maar een eenjarig contract heeft in Amsterdam en zijn zinnen heeft gezet op een vertrek naar het buitenland. Van der Hoorn mag met Joel Veltman gaan uitmaken wie de opvolger van de Belgisch international zal worden. Ajax trok voor het nieuwe seizoen al wat talenten aan, met het oog op de toekomst, maar Van der Hoorn is een directe versterking voor het eerste elftal.

De mandekker doorliep de jeugdopleiding van FC Utrecht en debuteerde op 15 mei 2011 in het eerste elftal, toen hij een kwartier mocht meedoen in de thuiswedstrijd tegen AZ. Van der Hoorn zit sindsdien in de selectie van de Domstedelingen en beleefde in het afgelopen seizoen zijn grote doorbraak. De verdediger speelde tot dusver 34 competitieduels in de Eredivisie en groeide bij FC Utrecht uit tot jeugdinternational. Van der Hoorn ging onlangs nog met Jong Oranje mee naar het EK voor spelers onder de 21 jaar.

"Ik besef dat ik alles dat ik tot op dit moment als voetballer heb mogen meemaken, te danken heb aan FC Utrecht", zegt Van der Hoorn op de website van FC Utrecht. "Ik heb hier een ongelooflijk mooie tijd gehad. FC Utrecht is een familieclub waar ik mij altijd enorm prettig heb gevoeld. Ajax is voor mij een nieuwe uitdaging en een nieuwe ervaring. Ik heb veel zin om bij Ajax aan de slag te gaan, maar ik zal mijn tijd in Utrecht nooit vergeten." FC Utrecht buigt zich de komende tijd over een opvolger voor Van der Hoorn.

Mike van der Hoorn is een aanwinst voor Ajax

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
5
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties