Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax Onder 17 dankzij uitblinkende El Hani na strafschoppenreeks naar finale

Laatste update:

Bijzonderheden:


Het eerste wapenfeit van de wedstrijd kwam van de bezoekers uit Parijs. Na drie minuten werd de bal op de paal gekopt, terwijl Ajax via Levi Acheampong en Emre Ünüvar voor rust dicht bij de voorsprong kwam. In het tweede bedrijf domineerde Ajax, al raakten de bezoekers opnieuw het aluminium met een vlammend schot.

Ajax zette in de slotfase aan en kwam via Luca Messori en invaller Bendegúz Kovács zeer dichtbij de openingstreffer, maar het vizier stond niet op scherp bij de aanvallers van Ajax, waardoor penalty's uitkomst moesten brengen.

Ajax maakte in deze strafschoppenserie geen fout. De eerste drie penalty's werden allemaal benut, ondanks dat de doelman van PSG telkens in de goede hoek zat. Kovács, Lasse Abildgaard en Sean Steur namen de strafschoppen voor hun rekening. Bij de tegenstander was de score minder feilloos. Zowel Mathis Jangeal als Axel Tape zagen hun inzet gestopt worden door sluitpost El Hani.

Met Ajax op matchpoint mocht Emre Ünüvar aanleggen voor de vierde penalty. Het jongere broertje van voormalig Future Cup-winnaar Naci schoof de bal feilloos in de rechteronderhoek en schoot Ajax daarmee naar de finale. Die finale staat maandagmiddag om 16:00 uur ingepland. Om 12:30 gaan Anderlecht en FK Partizan Belgrado uitmaken wie ook de andere finaleplek mag opeisen.

Opstelling Ajax


El Hani; Beekman, Van der Lans, Bouwman, Pereira da Gama; Johnson, Acheampong, Steur; Abildgaard, Ünüvar, Messori.

Meer nieuws

'Ajax heeft veelgehoorde naam gescout, maar het is geen optie voor de club'
3
Xavi heeft spijt van zijn besluit en blijft langer bij FC Barcelona
27
Kraay jr. treft Ajax-speler op parkeerplaats en krijgt inside info: 'Klopt dat?'
0
Paris Saint-Germain doet wat het moet doen en kan vandaag nog kampioen worden
1
FC Twente hard op weg naar Champions League-voorrondes na overwinning op Almere
13
Live meepraten in de Eredivisie: Ajax - Excelsior
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties