Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax Onder-18 geeft A-elftal alvast het juiste voorbeeld in Youth League

Laatste update:

De eerste schietkans was voor Ajax-middenvelder Gabriel Misehouy, die de bal van een meter of elf niet voorbij doelman Emre Bilgin kreeg. Silvano Vos kwam met een schot op de paal even later nog dichter bij de openingstreffer voor de Amsterdammers. Na ruim een half uur viel die alsnog, toen Kristian Hlynsson de bal teruggelegd kreeg van Amourricho van Axel Dongen. De IJslander schoot de bal van elf meter via het been van Emre Aydemir binnen: 1-0. Hlynsson had drie minuten na rust op soortgelijke wijze voor de 2-0 kunnen zorgen, maar mikte na uitstekend voorbereidend werk van Jaydon Banel rakelings naast.

Even daarna wist Ajax de marge alsnog te verdubbelen. Vos forceerde balverlies van Besiktas en verstuurde een steekpass naar Misehouy, die Van Axel Dongen in het strafschopgebied in staat stelde om te scoren. In de tegenaanval bracht Koray Yagci de spanning bijna terug in de wedstrijd. Halverwege de tweede helft voorkwam de alerte doelman Tom de Graaff de 2-1 van de doorgebroken aanvoerder van Besiktas. Aan de overzijde stuitte Jaydon Banel op doelman Emre Bilgin.

De Graaff kon zich veertien minuten voor tijd opnieuw onderscheiden. Na een lichte overtreding van Olivier Aertssen op Okan Agrap mocht Yagci aanleggen voor een strafschop, maar zijn te slappe inzet miste de juiste richting en werd gekeerd door de keeper. Niet veel later zorgde Misehouy voor de 3-0 met een geplaatst schot in de linkerhoek. Toch was Besiktas nog niet uitgeteld, want Yagci maakte er bij de tweede paal 3-1 van nadat hij te veel ruimte kreeg van de Amsterdamse defensie.

-

Meer nieuws

Zorg minder voor Feyenoord: Roma lijkt uitgesloten van Champions League-deelname
7
Sleutelspeler is bezig aan laatste weken bij Twente: 'De club wil mij verkopen'
2
Beerschot maakt definitief besluit over toekomst van Dirk Kuijt bij de club
2
'Bizar gerucht: FC Barcelona laat oog vallen op Eredivisie-degradant'
9
Plaats voor onder anderen Kaplan en Kökçü in EK-voorselectie Turkije
22
Oosterwolde door gelekte kleedkamerbeelden opnieuw hoofdrolspeler in Turkse rel
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties