Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax onderuit in aanloop naar wedstrijden tegen Rapid Wien

Laatste update:

In Valence had Ajax het lastig met het fysiek sterke Saint-Étienne, dat vaak ver naar achteren stond opgesteld en weinig ruimte weggaf. De Fransen kregen zelf de eerste mogelijkheden om te scoren, voordat Ajax na een kwartier spelen voor het eerst gevaarlijk werd. Uitblinker Daley Sinkgraven bediende met een handige voetbeweging nieuwkomer Amin Younes, die Viktor Fischer verving en voor het eerst in de basis stond bij Ajax, maar de Duitser stuitte van dichtbij op doelman Stéphane Ruffier.

De keeper van Saint-Étienne had niet veel later nog opvallend veel moeite met een vrije trap van Riechedley Bazoer, terwijl ook een afstandsschot van Sinkgraven werd gekeerd en Arek Milik kort voor rust zag hoe Ruffier ook zijn poging uit het doel hield. Ajax en Saint-Étienne gingen dus in evenwicht rusten en kort na de thee leek er verandering te komen in dat evenwicht, maar Loïc Perrin schoot de bal van dichtbij in het zijnet in plaats van tussen de palen.

Het antwoord van Ajax kwam op naam van Davy Klaassen, die bij de tweede paal een scherpe voorzet van Anwar El Ghazi net niet binnen kon glijden. De Boer bracht hierna nog wat nieuwe spelers binnen de lijnen, maar hij zag de verse krachten geen noemenswaardige kansen creëren. Yaya Sanogo was een van de invallers; hij maakte dus zijn debuut voor Ajax 1, nadat hij afgelopen vrijdag nog meedeed bij Jong Ajax tegen de reserves van VfL Wolfsburg. Met de Arsenal-huurling binnen de lijnen trok Saint-Étienne aan het langste eind: een prachtige knal van Jonathan Bamba vloog over Cillessen in de verre hoek.

-
Denk je dat Ajax zich zorgen moet maken voor de duels met Rapid Wien?

Meer nieuws

Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
9
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
5
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
23
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
32
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties