Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax ongelukkig op transfermarkt: De Boer laat nieuwkomers links liggen

Laatste update:

Het Algemeen Dagblad meldt dat tegen FC Dordrecht de eerste keer was dat Frank de Boer alle nieuwkomers links liet liggen. Dat Diederik Boer en Richairo Zivkovic niet spelen was vooraf al ingecalculeerd: Boer is als opvolger van Kenneth Vermeer binnengehaald als reservedoelman en Zivkovic krijgt bij Jong Ajax de tijd om te wennen aan zijn nieuwe omgeving.

Als vervanger van Blind werd Niki Zimling gehuurd van FSV Mainz 05, maar hij valt vooralsnog erg tegen. Ook Nick Viergever heeft geen basisplaats: hij moet het momenteel doen met een rol als stand-in van Nicolai Boilesen. De vijfde Ajax-nieuwkomer is Arek Milik, die volgens veel supporters eerste spits moet zijn, maar ziet dat Kolbeinn Sigthórsson de voorkeur krijgt van De Boer.

Er kan geconcludeerd worden dat Ajax niet erg gelukkig was op de zomerse transfermarkt en dat was vorig jaar ook al het geval. Toen werd er behoorlijk wat geld op tafel gelegd voor Mike van der Hoorn en Lerin Duarte, maar zij komen nauwelijks aan spelen toe. Huurling Bojan Krkic vertrok na een jaar alweer: Ajax besloot om geen gebruik te maken van de optie om hem nog een jaar te lenen van Barcelona.

Pedro Proença
Over Barcelona gesproken: Ajax krijgt de Spaanse topclub woensdag op bezoek in de Champions League en dit groepsduel zal worden gefloten door de Portugees Pedro Proença. Twee jaar terug was hij nog de scheidsrechter bij het treffen tussen Ajax en Borussia Dortmund. Ajax verloor dit duel met 1-4.

-
Marc Overmars doet het niet goed als directeur voetbalzaken bij Ajax

Meer nieuws

Bert van Marwijk wil nog niet met pensioen en gaat oude liefde helpen
0
Manchester United moet mogelijk vrezen voor uitsluiting Europa League-deelname
5
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
16
Betaald voetbalclubs stemmen unaniem in: kunstgras verdwijnt snel uit Eredivisie
10
Noa Lang scoort ongekende cijfers met populair nummer '7K op je feestje'
4
Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties