Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax onthult opvallend uittenue voor het komend seizoen

Laatste update:

Daarmee is het nieuwe uitshirt als eerst gepubliceerd bij Ajax. De supporters moeten nog even wachten op het nieuwe thuistenue en een derde tricot.

Het uitshirt bestaat uit verschillende tinten blauw, met geel als meest opvallende accentkleur. Ook blauwgroen komt terug als accentkleur in banen langs het tenue. Op de achterkant van het tenue zijn de traditionele Amsterdamse Andreaskruizen te zien.

Eerder lekten onder meer Footy Headlines en X-gebruiker Esvaphane al foto's van het nieuwe tenue uit.

Op de sociale media van Ajax poseren Devyne Rensch, Jordan Henderson, Mika Godts, Jorrel Hato in het nieuwe uitshirt. Ook Lily Yohannes en Rosa van Gool, speelsters van de Ajax Vrouwen, zijn te zien in de nieuwe uitrusting.

Het trainingstenue van de Amsterdammers heeft geel als de meest prominente kleur, voor de technische staf is dit blauwgroen. De trainingskleding was opvallend genoeg al voor de officiële presentatie te koop bij Zalando.

Reacties


Op social media zijn de reacties erg afwisselend. Zo blijkt dat er over smaak inderdaad niet te twisten valt. De ene Ajax-supporter reageert met een emoji met hartjesogen, terwijl er ook negatieve reacties te lezen zijn als: 'zo lelijk als de nacht' en 'afschuwelijk'.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Georges Mikautadze bereikt akkoord en staat op randje van toptransfer
31
Van Dijk wordt het niet eens met Driessen: 'Hoeven we niet met jou te bespreken
17
Van Dijk en Aké wijzen media terecht: 'Dat ging te ver, vooral richting hem'
82
België hakt tijdens toernooi knoop door over toekomst bondscoach Tedesco na EK
29
VZ Kort: Heerenveen presenteert razendsnel nieuwe keeperstrainer
77
Barcelona vs. Sevilla al vanaf 149 euro. Bekijk hier onze ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties