Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax ontkende, maar hij was bezig met een reallifesoap toen Ten Hag belde'

Laatste update:

Toen Zahavi afgelopen zomer door PSV werd aangetrokken, kwam naar buiten dat ook Ajax interesse in hem had. "Dat werd toen ontkend door Erik ten Hag", zegt Driessen in een video op de website van De Telegraaf. "Maar Zahavi was toen bezig met een of andere reallifesoap toen Ten Hag belde. Dat is toen opgenomen, al weet ik niet of het ook is uitgezonden. Volgens mij mocht dat op een of andere manier niet. Maar daaruit bleek de interesse. Toen Ajax en Ten Hag bleven ontkennen, heeft Zahavi gezegd: we zien elkaar wel in Amsterdam. Dat heeft goed uitgepakt, want hij maakte er twee. De wraak van Zahavi."

Met Sébastien Haller kreeg Ten Hag deze week alsnog zijn gewenste spits. De Ivoriaans international is voor 22,5 miljoen euro overgenomen van West Ham United. Zondag begon hij op de bank tegen PSV. "Onbegrijpelijk", aldus Driessen over het besluit van Ten Hag om Haller niet op te stellen. "Als je een jongen van 22,5 miljoen euro binnenhaalt, ook al is het een dag voor de wedstrijd... Hij maakt zoveel indruk, met zijn postuur en persoonlijkheid, dat die mensen van PSV daar echt wel bang voor zouden zijn geweest. Daar speel je gewoon niet graag tegen, dat kan ik me heel goed voorstellen." Ten Hag koos in de punt van de aanval voor Zakaria Labyad. "Voor hem had PSV niets te vrezen.

Haller kwam na 45 minuten binnen de lijnen tegen PSV. Vijf minuten na zijn invalbeurt liet hij het net bollen, maar zijn goal werd afgekeurd wegens buitenspel. Even later leverde hij de assist op de 2-2 van Antony. Na afloop zei hij tegen ESPN dat hij zijn wisselbeurt begreep. "Het was de juiste beslissing om mij vandaag op de bank te zetten. Een transfer kost veel energie, je moet heel veel dingen regelen. We moeten voorzichtig zijn, geen risico's nemen want het seizoen is nog lang", aldus Haller.

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
33
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
30
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties