Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax ontkent: 'Lodeiro heeft geen Twitter-account'

Laatste update:

"Het bericht is dus niet waar", laat Brinkhuis weten aan Voetbal International. "Nicolas zit momenteel gewoon bij ons in Amsterdam, waar hij revalideert van een gebroken middenvoetsbeentje. In de winterstop vertrekt Nicolas weliswaar naar Uruguay, maar dat is alleen om verder te herstellen. Wij hebben absoluut niet de intentie om hem te verkopen of te verhuren."

Het is niet voor het eerst dat iemand zich uitgeeft voor een voetbalspeler, met alle gevolgen van dien. "Er zijn tegenwoordig meer fake- dan echte accounts en daar hebben meerdere mensen last van. Onlangs nog gaf iemand zich uit voor Urby Emanuelson", wist Brinkhuis. Lodeiro speelde pas acht competitieduels voor Ajax, allemaal als invaller en in de tweede seizoenshelft van het vorige voetbaljaar.

Nicolas Lodeiro gaat nog slagen bij Ajax

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
124

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties