Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax ontvangt eerste aanbiedingen van Malmö en Rosenborg

Laatste update:

Jensen speelde dit seizoen slechts veertien minuten in de Eredivisie, een invalbeurt in de seizoensouverture tegen NEC (5-0), maar speelde wel zeven volledige wedstrijden voor Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. Ook deed hij een uur mee in de gewonnen bekerwedstrijd tegen Barendrecht (4-0). Hij heeft de club laten weten liever te spelen voor het beloftenelftal dan op de bank te zitten bij het eerste. "Als ik alleen maar op de bank zit, gaat het echt de verkeerde kant op. Ik ontwikkel me door iedere dag met goede spelers te trainen, maar op mijn leeftijd wil ik vaker spelen", zei hij tegen Tipsbladet.

In Zweden en Noorwegen lijken die uitspraken te zijn opgepikt, daar Malmö en Rosenborg een officieel bod hebben uitgebracht op de middenvelder van Ajax. Zolang de spelersgroep van Ajax overwegend fit blijft, ziet de middenvelder zichzelf niet doorbreken. "Het is een vrij lastige situatie. Er zijn meerdere redenen voor. We hebben al twee maanden geen blessures gehad en de ploeg blijft maar winnen. Er zijn zoveel getalenteerde spelers in de ploeg. Daardoor sta ik meer op de achtergrond, maar dat is niet wat ik ambieer. Ik heb de ambitie om vaker op het veld te staan. Ik doe wat ik kan en ik train goed, maar het is gewoon lastig op dit moment."

Jensen reisde deze week met Ajax mee naar Portugal voor het winterse trainingskamp, maar verscheen woensdagochtend als enige niet op het veld. Op dat moment kwam tevens het nieuws binnen dat er een coronabesmetting was binnen de selectie van Ajax, al werd niet bevestigd of het om de Deen ging. De Amsterdammers besloten het trainingskamp woensdag per direct te cancelen nadat vier spelers positief bleken. De vier besmette personen werden los van de groep geplaatst en reisden op die manier ook terug naar Nederland. Woensdagnacht keerde de selectie van Ten Hag terug in Amsterdam.

Doet Ajax er goed aan om Victor Jensen te verkopen?

Meer nieuws

Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
3
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
4
'Eerste aankoop van Arne Slot bij Liverpool moet zestig miljoen euro kosten'
6
Ajax moet grote naam doorstrepen in zoektocht naar nieuwe algemeen directeur
7
Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
22
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
58

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties