Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax ontvangt na vertrek Ziyech nieuw bod van 25 miljoen van Chelsea'

Laatste update:

Volgens bovengenoemd medium is naast Chelsea ook Atlético Madrid in de markt voor Tagliafico, al hebben de Spanjaarden nog geen officieel bod uitgebracht op de linksback. Manchester City is eveneens in verband gebracht met de flankspeler, al lijkt de interesse vanuit het Etihad Stadium minder concreet te zijn. Tagliafico heeft zelf recentelijk nog aangegeven klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging in een grote Europese competitie.

'Hij heeft een moeilijke tijd achter de rug, maar dit jaar wordt hij de sensatie bij Ajax'

Lampard zoekt al enige tijd naar een geschikte kandidaat voor de linksbackpositie bij Chelsea. Verschillende Engelse media melden dat intern de verwachting leeft dat Marcos Alonso en Emerson Palmieri deze zomer vertrekken bij de bekerfinalist. Ben Chilwell, tevens genoemd bij Manchester United, lijkt te duur te zijn voor the Blues. Leicester City vraagt naar verluidt minstens 67 miljoen euro voor de begeerde Engelsman, waardoor de aandacht nu volop uitgaat naar Tagliafico.

Chelsea deed eerder dit jaar al zaken met Ajax, dat spelmaker Hakim Ziyech voor veertig miljoen euro richting Stamford Bridge zag vertrekken. Door bonussen kan dat bedrag nog oplopen tot maximaal 44 miljoen euro. Daarnaast is André Onana herhaaldelijk genoemd als mogelijke aanwinst van Chelsea. Lampard is ontevreden over Kepa en naast de sluitpost van Ajax is naar verluidt ook Barcelona-keeper Marc-André ter Stegen in beeld bij de Engelse keuzeheer.

Chelsea is een ideale volgende stap voor Nicolás Tagliafico

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties