Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax ontvangt open sollicitatie: 'Van der Meijde mag materiaalman worden'

Laatste update:

Op aanraden van Marcel Desailly, collega-analist bij BeIN Sports, volgde Mido een cursus bij de voetbalbond van Wales. "Daar heb ik mijn A-diploma gehaald", verduidelijkt hij in een interview met ELF Voetbal. "Ik wil graag bij een mooie club in Europa werken. Het is mijn droom om ooit bij Ajax trainer te worden." Mido weet al wie in zijn technische staf komen te werken. "Richard Witschge en Aron Winter. Betrouwbare mannen met heel veel ervaring. Ze hebben veel voetbalkennis en fijne karakters. Andy van der Meijde mag materiaalman worden, haha."

Ryan Gravenberch: 'Wilde altijd al bij Ajax blijven'

Mido werd in 2010 door toenmalig trainer Martin Jol teruggehaald naar Ajax. Laatstgenoemde werd echter al snel opgevolgd door Frank de Boer, wat de kansen op speeltijd bepaald geen goed deed. "Hij vertelde gelijk dat hij mij niet nodig had en ik besloot dan ook om te gaan, al had ik nog een contract. Ik wilde jonge aanvallers die op de deur klopten niet in de weg zitten en voelde niets voor een plek op de bank of tribune."

Voor Mido, die tussen zijn periodes bij in Nederland uitkwam voor onder meer Tottenham Hotspur, AS Roma en Celta de Vigo, blijft Ajax desondanks een zeer bijzondere club. Hij komt nog steeds geregeld in de Johan Cruijff ArenA om wedstrijden te bezoeken. "Zoals vorig seizoen voor tv-werk in de Champions League. Dat ik met open armen word ontvangen, doet me goed", zo besluit Mido zijn relaas.

Zie jij Mido ooit als trainer terugkeren bij Ajax?

Meer nieuws

Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
0
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
7
Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
4
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
5
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
8
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties