Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax op hoofdlijnen akkoord over transfer Alderweireld'

Laatste update:

Norwich City is bereid om een bedrag van ongeveer acht miljoen euro uit te geven aan de komst van Alderweireld. De bal ligt nu bij de Belgisch international, die in de komende dagen zal moeten aangeven of hij zijn loopbaan op Carrow Road wil voortzetten. Daarnaast moet ook hij tot een vergelijk met Norwich City over zijn persoonlijke voorwaarden zien te komen.

De Telegraaf meldde afgelopen week dat andere clubs uit de Premier League plots ook belangstelling toonden. Everton zou een van de gegadigden zijn. Norwich City nam eerder al Ricky van Wolfswinkel over van Sporting Portugal en het ligt in de lijn der verwachting dat men vrijdag de komst van Leroy Fer van FC Twente aankondigt.

Norwich City is een mooie club voor Toby Alderweireld

Meer nieuws

Marco Reus hakt knoop door en vertrekt na 12 jaar bij Borussia Dortmund
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
27
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
32
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties