Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax overwintert in Europa dankzij zege op Dinamo

Laatste update:

Pluspunt voor de Amsterdammers was bovendien dat Olympique Lyon verloor van Real Madrid; het gat met de Fransen wordt daardoor drie punten. Ajaxzelf begon met aanvallende intenties tegen de Kroaten. Christian Eriksen loste al vroeg een waarschuwingsschot en Theo Janssen mikte een paar meter te hoog met een poging van afstand. Een prima voorzet van Derk Boerrigter ging voorbij aan De Jong en vervolgens was Sulejmani niet attent genoeg om er iets mee te doen. Het doelpunt na bijna twintig minuten kwam uiteindelijk ook niet van een aanvaller, maar van Van der Wiel.

De mee opgekomen rechtsback, de laatste tijd flink bekritiseerd door de buitenwacht, brak de score knap open. Hij nam een fraai hakje van Eriksen aan en keek opzij, om te zien naar wie hij de bal kon spelen. Vervolgens koos hij toch voor eigen succes en met verve: met binnenkant voet ramde Van der Wiel de bal hoog in de korte hoek binnen. Binnen vijf minuten stond het ook 2-0; Enoh zette stevig door en bracht de bal glijdend bij De Jong. Die zag dat Sulejmani al positie koos en bediende de Serviër op maat en Mickey maakte het koel af.

De prettige voorsprong werd vervolgens tot de rust geconsolideerd, al verergerde Domigoj Vida het leed bijna nog met een gevaarlijke kopbal richting zijn eigen doelman. Vanaf de tweede helft speelde Ajax wat minder geconcentreerd en mocht Luis Ibañez, in de Kroatische competitie al een paar keer trefzeker, aanleggen richting Kenneth Vermeer. De doelman had diens schot niet klemvast, maar pakte het in tweede instantie alsnog. Ajax liet zich bepaald niet van de wijs brengen door de kans voor de tegenstander en sloeg na bijna een uur voor de derde maal toe.

Een combinatie over vele schijven en via veel spelers kwam via Van der Wiel en Eriksen tot bij De Jong, die de aanval via de binnenkant van de linkerpaal tot doelpunt promoveerde. Ajax speelde naar hartelust en stond in iedere linie sterk en zelfverzekerd, al was ook de tegenstand van Dinamo niet bepaald groot. De Boer kon het zich permitteren Sulejmani van het veld te halen en Jody Lukoki te laten debuteren in de Champions League; daarnaast kregen ook Lorenzo Ebecilio en Lodeiro nog wat speeltijd. Lukoki had met een prima schot nog bijna de 4-0 op de voet, maar Ivan Kelava bracht redding. Lodeiro mocht in de blessuretijd alsnog aanleggen voor nummer vier en bekroonde zo een mooie avond voor zijn club.

Bekijk hier de doelpunten:

-
Ajax speelt na de winterstop Europees voetbal in de

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties