Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax pakt door en concretiseert interesse in Mexicaans international

Laatste update:

De onderhandelingen met Sánchez' werkgever Club América zijn inmiddels in volle gang. Ajax hoopt in de komende dagen duidelijkheid te krijgen of een transfer er daadwerkelijk in zit. Sánchez zou de concurrentie aan moeten gaan met Devyne Rensch, die het niveau van zijn debuutseizoen nog niet heeft kunnen evenaren.

Bij Ajax mag Sean Klaiber vertrekken, die naar verluidt in de belangstelling staat van zijn oude club FC Utrecht. Sánchez zou de tweede Mexicaan in de clubhistorie van de club kunnen worden, nadat Edson Álvarez de eerste was die de oversteek naar de Nederlandse hoofdstad maakte. De rechtsback heeft inmiddels al 31 interlands achter zijn naam staan en zou zich bij Ajax willen verzekeren van een plek in de WK-selectie van Mexico.

Sánchez maakte tijdens de voorbereiding indruk tegen Chelsea, Manchester City en Real Madrid, al zijn die clubs zelf niet geïnteresseerd in de rechtsback. Voor Club América kwam hij tot op heden tot 150 wedstrijden, waarin hij tweemaal scoorde en acht keer een assist leverde. In noodgevallen zou de in Torreón geboren verdediger ook als linksback kunnen acteren, daar hij al die positie al 52 keer bekleedde.

Meer nieuws

Massale steun voor oud-speler FC Utrecht: 'Enige kans is een niertransplantatie'
0
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
12
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
3
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
47
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties