Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax pakt meeste televisiegeld en stevent af op Pot 3 in CL

Laatste update:

De Eredivisie huurt een extern bureau in om het imago van alle clubs juist te meten, zo meldt het weekblad. Dit jaar kwam Ajax opnieuw als winnaar naar voren, voor het zesde seizoen op rij. FC Twente zit nummer twee PSV daarnaast flink op de hielen. De Eindhovenaren wordt matig management verweten en bovendien zou de aanhang van FC Twente die van PSV inmiddels voorbij zijn gestreefd in grootte.

Op weg naar het nieuwe seizoen ziet het er overigens naar uit dat Ajax terecht zal komen in Pot 3 van de Champions League-loting. Als kampioen is de club direct geplaatst voor de groepsfase en op 30 augustus wordt in Monaco bepaald wie bij wie in de groep terechtkomt. Ajax lijkt vooralsnog rekening te moeten houden met een plaats in Pot 3: de club is volgens de huidige UEFA-ranking twee plaatsen verwijderd van een plaats in Pot 2 en daarmee mogelijk makkelijker tegenstanders bij de loting. Twee hoger geplaatste ploegen in de voorronde zullen moeten sneuvelen.

Indien Chelsea de finale zaterdag wint, gaat het als titelhouder naar de Champions League. Dan doen alleen Sporting Braga en Dynamo Kiev met een hogere ranking mee in de voorronde. Beide ploegen moeten dan in de voorronde uitgeschakeld worden, wil Ajax alsnog in Pot 2 kunnen komen. Weet Bayern München de finale zaterdag te winnen, dan gaat niet Chelsea maar Tottenham Hotspur naar de Champions League. Zij spelen dan net als Dynamo Kiev en Sporting Braga voorronde. Twee van die drie ploegen dienen dan in de voorronde uitgeschakeld te worden, wil Ajax alsnog naar Pot 2.

Meer nieuws

Derksen gaat er vol in: 'Ajax haalt weer een snotaap die niet geremd wordt'
14
Ajax maakt haast en wil Francesco Farioli komende week binnenhalen
21
Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
24
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
28
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties