Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax past zich niet aan op 'snelheidswonderen': 'Wij zijn beter dan Heerenveen'

Laatste update:

Henk Spaan toonde zich donderdag in zijn column voor Het Parool kritisch op de tactiek van Ajax. "Kennelijk was het Ajax ontgaan dat Gyrano Kerk even snel is als Myron Boadu en dat Simon Gustafson en Sander van de Streek net zulke slimme lopers zijn als Calvin Stengs", zo vergelijkt de journalist de spelers van FC Utrecht met die van AZ. "Nu komt sc Heerenveen (komende zaterdag, red.) met snelheidswonderen als Chidera Ejuke en Mitchell van Bergen. Op het Friese middenveld speelt de met Fredrik Midtsjö en Adam Maher vergelijkbare Joey Veerman."

Ten Hag: 'Hakim Ziyech moet zijn frustraties niet op die manier uiten'

Onana is echter van mening dat Ajax niet te aanvallend speelt. "Het is de filosofie van de club", zegt de 23-jarige Kameroener tegenover de NOS. "We doen dit al jaren en het gaat goed, dus we moeten het niet veranderen omdat we drie, vier of vijf wedstrijden verloren hebben. Ik denk dat we op dezelfde weg verder moeten gaan. Soms winnen we, soms verliezen we, maar ik denk dat we het wedstrijdplan moeten volgen."

Ajax zou de crisis in Heerenveen weleens kunnen gaan bezweren, denkt Onana. "We gaan er alles aan doen. Ik ben een winnaar, ik geef altijd alles. Dat zie ik ook bij het team, hoe we trainen. We geven alles. We zitten inderdaad in een lastige situatie, maar we zijn sterk, we hebben goede spelers. Ik denk dat we beter zijn dan zij. Dat zullen we zaterdag moeten laten zien."

Trainer Erik ten Hag schuift de laatste weken continu met het centrale verdedigingsduo dat voor de neus van Onana staat: tegen Getafe (2-1 winst) speelden Lisandro Martínez en Perr Schuurs, tegen AZ Daley Blind en Schuurs en tegen Utrecht Edson Alvárez en Martínez. "Ik bepaal niet wie er speelt", zegt Onana. "Het is lastig als het steeds verandert, maar niet alleen voor mij, voor het hele team. Maar daarover moet je met de coach praten. Het is niet mijn verantwoordelijkheid. Ik kan niet voor hem (Ten Hag, red.) praten."

-

Meer nieuws

Ajax maakt haast en wil Francesco Farioli komende week binnenhalen
11
Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
13
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
23
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties