Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax plant eerste oefenduel en bezoekt bekende plekken in voorbereiding

Laatste update:

Beide clubs maken via een een-tweetje op Twitter bekend dat er op 16 juli tegen elkaar geoefend geworden. "Wie is er in voor een vriendschappelijke wedstrijd?", vraagt Ajax op het sociale medium. "BX against A'dam, wat denken jullie ervan?", reageert Anderlecht. Ajax antwoordt: "Klinkt goed. 16 juli om 19.30 uur, misschien?" Anderlecht besluit vervolgens: "Done deal." Het is de derde keer in vier jaar dat Ajax en Anderlecht tegenover elkaar staan in een oefenduel.

De kans is groot dat Ajax met een gemankeerde selectie zal afreizen naar Brussel. Een groot deel van de spelers heeft komende maand nog interlandverplichtingen en sluiten daardoor vermoedelijk pas later in de voorbereiding op het nieuwe seizoen aan. Die voorbereiding start op 25 juni, met de eerste veldtraining op 26 juni. Tot en met 24 juli blijft men in Nederland en in het vertrouwde De Lutte zullen sowieso twee oefenduels worden afgewerkt. Vanwege de coronaprotocollen is het nog onduidelijk of er supporters aanwezig mogen zijn bij deze wedstrijden. Op 24 juli vertrekt de Ajax-selectie andermaal naar Oostenrijk voor een trainingskamp.

Ajax speelt op 7 augustus voor de Johan Cruijff Schaal tegen PSV. Het duel kan worden verschoven naar 8 augustus, mocht PSV die week in actie komen in de voorronde van de Europa League. Ajax is als kampioen zeker van een ticket voor de groepsfase van de Champions League. Een week later opent Ajax de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen NEC.

Meer nieuws

Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
13
Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
7
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties