Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax plukt toptalent weg bij AZ: 'Diep in mijn hart altijd Ajax-fan'

Laatste update:

De in Amstelveen geboren jeugdinternational sluit komend seizoen aan bij de selectie van Jong Ajax. Dat maakt de verliezend Europa League-finalist donderdag bekend via de officiële kanalen. Bijleveld tekende vorig jaar nog zijn eerste contract bij AZ, maar kiest toch voor een overstap naar Ajax.

De middenvelder maakte vorig seizoen al zijn debuut bij Jong AZ. "Ik voel me ontzettend blij en vereerd dat ik bij Ajax mag gaan spelen", laat Bijleveld weten op de website van Ajax. "Ik heb met veel plezier bij AZ gevoetbald, maar was diep in mijn hart altijd Ajax-fan. Mooi dat ik dat nu mag uitdragen."

Meer nieuws

John van 't Schip durft het nog niet aan en begint met Berghuis op de bank
0
Speelt opvolger Gimenez in de Eredivisie? 'Heel interessant voor Feyenoord'
2
Albers onthult details over inhoud van contract dat Ajax aan Misehouy voorlegde
15
'Italiaanse club meldde zich bij Ajax voor Taylor, Alex Kroes weet er alles van'
20
De Mos voorspelt het astronomische bedrag dat PSV voor Bakayoko gaat ontvangen
29
Pak 4,8x je inzet als Uitblinker De Jong minstens 2 keer scoort voor PSV!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties