Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax poetst knullig eigen doelpunt De Ligt in tweede helft weg

Laatste update:

Ten Hag had voor de laatste competitiewedstrijd tegen Excelsior het nodige veranderd in zijn basiself. Zo maakte Kostas Lamprou zijn debuut voor de Amsterdammers, waarmee hij na Nikos Machlas, Yannis Anastasiou en Angelos Charisteas de vierde Griek in het shirt van Ajax werd. Verder maakte de twintigjarige Azor Matusiwa zijn debuut voor Ajax, terwijl ook Dolberg voor het eerst sinds lange tijd weer een basisplaats had. Voor beide ploegen stond er weinig meer op het spel: Ajax zou sowieso tweede blijven en nummer tien Excelsior kon hooguit nog twee plaatsen zakken.

De eerste grote kans in het Van Donge & De Roo Stadion was voor de bezoekers uit Amsterdam. Kluivert speelde zich knap vrij in het strafschopgebied, maar stuitte van dichtbij op Excelsior-doelman Ögmundur Kristinsson. Er leek weinig aan de hand voor de bezoekers, tot een misverstand tussen De Ligt en Lamprou de Rotterdammers uit het niets op voorsprong bracht. De verdediger wilde de bal terugspelen op zijn doelman, maar zag te laat dat de Griek al uit zijn doel was. De bal rolde zodoende langs Lamprou in het doel: 1-0.

De Amsterdammers kregen in de eerste helft geen grote kansen om de stand gelijk te trekken, maar al na twee minuten in de tweede helft bracht Kluivert de 1-1 op het scorebord. De aanvaller werkte een uitstekende voorzet van Hakim Ziyech tegen de touwen. Enkele minuten later stelde Ajax helemaal orde op zaken. Dolberg en invaller David Neres, in het veld gekomen voor de geblesseerde Klaas-Jan Huntelaar, lieten eerst nog grote kansen liggen, maar zagen de bal vervolgens op de stip gaan wegens een overtreding van Jeffry Fortes op Ziyech. Dolberg maakte vanaf elf meter geen fout: 1-2. Donny van de Beek kreeg vervolgens nog een mogelijkheid, maar zijn poging werd fraai uit het doel getikt door Kristinsson.

-
Terechte overwinning voor Ajax?

Meer nieuws

'Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp'
0
Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
40
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
0
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties