Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax presenteert woensdag nieuwe aanwinst: 'Hebben mondeling akkoord'

Laatste update:

Alblas is niet de enige geblesseerde doelman bij Ajax; ook Indy Groothuizen (knie) en Mateusz Gorski (schouder) kampen met blessureleed. "We hebben een mondeling akkoord over een verbintenis voor één seizoen", bevestigt Winny Haatrecht, zaakwaarnemer van de Griek, tegenover het dagblad. Bij Excelsior kon Lamprou een contract tekenen als eerste keeper en ook ADO Den Haag was in de markt voor Lamprou, die zijn aflopende verbintenis bij Willem II niet verlengde en zodoende transfervrij was.

Eerder deze zomer zag Ajax tweede doelman Diederik Boer naar PEC Zwolle vertrekken. Als vervanger werd Benjamin van Leer van Roda JC Kerkrade gecontracteerd. Lamprou is overigens geen onbekende bij Ajax, want hij speelde er al in de jeugd. Lamprou wordt in principe de derde doelman van de Amsterdammers, na André Onana en Van Leer.

Een goede zet van Ajax?

Meer nieuws

Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op AZ-FC Twente en win 5.000!
0
Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties