Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax publiceert foto's uit vliegtuig en meldt nog meer meevallers

Laatste update:

Woensdagochtend werd al duidelijk dat Stekelenburg zou meereizen. Ajax kondigde immers aan dat de 38-jarige doelman woensdagavond vanaf 18.45 uur naast trainer Erik ten Hag zal aanschuiven bij de persconferentie in aanloop naar de return. De NOS meldde dat Stekelenburg ook fit genoeg is om in de basiself te starten tegen zijn oude club. De ervaren sluitpost moest de laatste wedstrijden tegen sc Heerenveen (1-2 zege), AS Roma (1-2 nederlaag) en RKC Waalwijk (0-1 zege) aan zich voorbij laten gaan wegens een knieblessure en werd vervangen door Kjell Scherpen.

Ten Hag sprak zondag in aanloop naar de wedstrijd tegen RKC de hoop uit dat Stekelenburg tijdig fit zou zijn voor de return in Rome. "Ik heb Maarten Stekelenburg (knieklachten), Brian Brobbey (ijsbeentje) en Perr Schuurs (knieklachten) alle drie uit voorzorg niet meegenomen. Ze gaan alle drie maandag en dinsdag trainen en ik ga ervan uit dat ik donderdag over ze kan beschikken. Het is even afwachten hoe ze de trainingen doorkomen", zo tekende De Telegraaf op uit de mond van Ten Hag. De oefenmeester stelde eveneens dat Stekelenburg 'op de goede weg' was.

Ajax moet donderdagavond vanaf 21.00 uur een 1-2 nederlaag in de heenwedstrijd zien weg te poetsen om de halve finale van de Europa League te halen. De spelers stapten woensdag op het vliegtuig, blijkt uit foto's die Ajax op sociale media heeft gepubliceerd.

-

Meer nieuws

Zorg minder voor Feyenoord: Roma lijkt uitgesloten van Champions League-deelname
7
Sleutelspeler is bezig aan laatste weken bij Twente: 'De club wil mij verkopen'
2
Beerschot maakt definitief besluit over toekomst van Dirk Kuijt bij de club
2
'Bizar gerucht: FC Barcelona laat oog vallen op Eredivisie-degradant'
7
Plaats voor onder anderen Kaplan en Kökçü in EK-voorselectie Turkije
22
Oosterwolde door gelekte kleedkamerbeelden opnieuw hoofdrolspeler in Turkse rel
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties