Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax reageert op loting: 'Een sterke groep, teams zijn aan elkaar gewaagd'

Laatste update:

Een favoriet durft Tadic niet aan te wijzen. "Een sterke groep, waarbij iedereen kans heeft. Er is geen uitgesproken favoriet", zegt de aanvaller, die Chelsea goed zegt te kennen. "Ik heb jaren tegen ze gespeeld en over het algemeen met Southampton goede resultaten tegen ze geboekt. Ze hebben met Frank Lampard een nieuwe coach en zijn onder hem een nieuwe weg ingeslagen. Het is een goed voetballende ploeg."

Tadic denkt dat de poule van Ajax minder lastig is dan die van vorig jaar, toen Bayern München, Benfica en AEK Athene de tegenstanders waren. "Ik vind deze groep niet sterker. Vorig seizoen was Bayern heel sterk en hetzelfde geldt voor Benfica. Nu hebben we teams die denk ik aan elkaar gewaagd zullen zijn." Trainer Erik ten Hag sluit zich grotendeels aan bij zijn pupil.

"Vorig jaar hadden we met Bayern München een uitgesproken favoriet en was AEK Athene een zwakkere ploeg. Nu lijken de verhoudingen heel gelijk. Iedereen kan van elkaar winnen", zegt Ten Hag tegenover het ANP. Hij wijst Chelsea aan als favoriet. "De intensiteit in de Premier League is zo hoog. Maar in Spanje kunnen ze goed voetballen en Lille eindigt ook gewoon tweede in een fysiek heel sterke competitie. Wij zullen een fantastische campagne moeten draaien als we willen overwinteren."

Ook Klaas-Jan Huntelaar reageert positief op de loting. "Ik vind het vooral belangrijk dat de clubs niet te ver reizen zijn. Dicht in de buurt, zodat we lekker rustig met de trein of bus kunnen gaan. Dat vind ik het fijnst. En dat is ook wel lekker voor de fans", aldus de 36-jarige spits.

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
6
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
21
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
6
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
6
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
131

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties