Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax nadert akkoord met OGC Nice over Francesco Farioli

Laatste update:

Farioli zelf is al akkoord met een contract tot medio 2027 bij Ajax. Volgens VI zijn de clubs nu ook overeengekomen over de transfersom voor de Italiaan. Farioli wilde per se wachten tot het einde van de Ligue 1, alvorens hij zijn deal met Ajax zou afronden. Nu nadert een officiële bevestiging vanuit Amsterdam en Nice.

Volgens Van Duijn weet Ajax inmiddels ook meer over de invulling van de technische staf. "Het ligt in de lijn der verwachting dat Farioli zijn vaste assistenten meeneemt naar Ajax: de Spanjaard Felipe Sanchez Mateos en de Italiaan Daniele Cavalletto." Ook Dave Vos zou een rol krijgen in de staf van Farioli.

Farioli wordt in Amsterdam de opvolger van interim-trainer John van 't Schip. Met de ambitieuze Italiaan hoopt Ajax zowel nationaal als internationaal gezien de weg omhoog weer in te zetten.

Volgens VI genoot Farioli de afgelopen weken belangstelling van diverse clubs uit Europa. Zo zou de innovatieve coach hoog op het lijstje staan als opvolger van managers Mauricio Pochettino (Chelsea) en Roberto De Zerbi (Brighton & Hove Albion). Ajax wilde daarom per se toeslaan, daar de Amsterdammers ervan overtuigd zijn dat Farioli over een paar jaar niet meer haalbaar zal zijn.

Jelle ten Rouwelaar wordt de keeperstrainer van Ajax, dat verder behoorlijk wat stafleden ziet vertrekken. "Van 't Schip krijgt binnen Ajax een andere rol, zijn assistent Michael Valkanis vertrekt uit Amsterdam, Hedwiges Maduro tekende als hoofdtrainer bij Almere City en ook Saïd Bakkati en Richard Witschge verdwijnen bij het eerste elftal", aldus Van Duijn, die verwacht dat Farioli snel naar Amsterdam komt om aan zijn klus bij Ajax te beginnen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Waarom Jorrel Hato meer kans had om profvoetballer te worden dan Kylian Mbappé
13
Vermoedelijke XI Nederland - Polen: Koeman kiest tussen Frimpong en Dumfries
60
Southgate wijst vier spelers van Engeland aan die 'leiderschapsgroep' vormen
1
Driessen draait zich om op tribune in Hamburg en baalt: 'Dit kan toch niet?'
2
Spaanse media na zege: 'Hij hoort dit duel thuis met vrienden te kijken'
6
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: Spanje en Italië winnen
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties