Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax reist met 23 man af naar Marseille; Van 't Schip mist tweetal

Laatste update:

Sutalo moest het Eredivisie-duel met Vitesse van afgelopen weekend al aan zich voorbij laten gaan, aangezien de centrumverdediger volgens Van 't Schip niet helemaal fris was teruggekeerd in Amsterdam na zijn laatste interland met Kroatië.

De mandekker blijkt nu ook niet voldoende te zijn hersteld om met de selectie mee te reizen naar Marseille. Sutalo werd tegen Vitesse in het hart van de defensie vervangen door Devyne Rensch, die een centrum vormde met Jorrel Hato.

Vos ontbreekt eveneens in de wedstrijdselectie voor het Europa League-duel met Marseille. De middenvelder ging begin deze maand nog in de fout tegen Brighton & Hove Albion (0-2), dat daardoor simpel de score in de Johan Cruijff ArenA kon openen.

Tegenover het ontbreken van Sutalo en Vos staat de terugkeer van Brobbey. De spits was niet fit genoeg om te spelen tegen Vitesse, maar reist wel met de selectie mee naar Marseille.

Brobbey werd afgelopen zaterdag in de punt van de aanval vervangen door Chuba Akpom, die voor de vierde competitiewedstrijd op rij wist te scoren. Mogelijk geeft Van 't Schip woensdag tijdens de voorbereidende persconferentie duidelijkheid of Brobbey fit genoeg is om te starten tegen Marseille.

Ajax staat met twee punten laatste in Groep B van de Europa League en moet donderdagavond eigenlijk in het Stade Vélodrome winnen om een goede kans te houden op Europese overwintering.

De volledige wedstrijdselectie van Ajax

Doelmannen: Diant Ramaj, Gerónimo Rulli, Charlie Setford

Verdedigers: Devyne Rensch, Anton Gaaei, Jorrel Hato, Anass Salah-Eddine
Jakov Medic, Borna Sosa, Gastón Ávila, Ar'Jany Martha, Tristan Gooijer

Middenvelders: Kenneth Taylor, Benjamin Tahirovic, Steven Berghuis, Kristian Hlynsson

Aanvallers: Steven Bergwijn, Brian Brobbey, Chuba Akpom, Carlos Forbs, Georges Mikautadze, Mika Godts, Jaydon Banel.

Europa League
Olympique Marseille
4 - 3
Ajax

Meer nieuws

'Paris Saint-Germain maakt gigantisch bedrag vrij uit vertrek van Mbappé'
1
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
8
Bittere pil voor Pherai en Reis: HSV wacht zevende seizoen op tweede niveau
1
Nieuwe blunder in stadion Roda JC: massaal fluitconcert na instarten liedje
3
Kylian Mbappé bevestigt dat hij Paris Saint-Germain gaat verlaten
43
Kieft benadrukt: 'Dan blijft het een gok om Brian Brobbey op te halen bij Ajax'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties