Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax rekent op opbrengst van 25 miljoen na informele gesprekken over salaris

Laatste update:

De concrete belangstelling van Bayern kwam vrijdagochtend al naar buiten via het Algemeen Dagblad. De Duitse grootmacht is volgens De Telegraaf de meest concreet geïnteresseerde partij, maar er zitten meer Europese topclubs op het vinkentouw. Gravenberch mag officieel pas met andere clubs praten als Ajax daarvoor toestemming verleent, hetgeen nog niet gebeurd is. Via een omweg heeft het management van de middenvelder toch al een salarisindicatie gekregen van Bayern, zo klinkt het. Gravenberch laat zijn belangen behartigen door Mino Raiola.

Ajax moet Gravenberch komende zomer verkopen om een nieuw debacle op de transfermarkt te voorkomen. Vorig jaar zagen de Amsterdammers Brian Brobbey al transfervrij vertrekken en komende zomer wandelen ook André Onana en Noussair Mazraoui gratis de deur uit. Overmars, die begin februari vertrok bij Ajax als gevolg van seksueel grensoverschrijdend gedrag, heeft met Gravenberch de afspraak gemaakt dat hij verkocht wordt, indien hij in de zomer niet bijtekent.

Mike Verweij, journalist van De Telegraaf, geloofde recent dat Ajax in het geval van Gravenberch, die in mei twintig jaar wordt, niet hoeft te vrezen voor een transfervrije uittocht. "Ajax heeft één groot voordeel bij de familie Gravenberch: normaal gesproken is het een familie die vindt dat Ryan niet gratis de deur uit kan lopen. Ik denk dat ernaar gestreefd wordt om hem in de komende zomer te verkopen."

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
186
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties