Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax rekent op uitgaande toptransfer en gaat dan voor Marcos Leonardo'

Laatste update:

Hoewel Kudus van nature een nummer 10 is, wordt hij bij Ajax vooral beschouwd als concurrent van centrumspits Brian Brobbey. Klaas-Jan Huntelaar, de assistent van technisch manager Gerry Hamstra, was vorige maand in Brazilië voor scoutingswerkzaamheden. Het Parool heeft achterhaald dat Huntelaar dus onder meer keek naar Leonardo, die al op jonge leeftijd de eerste spits werd van Santos.

Leonardo is een 1,74 meter lange centrumspits, die in het onlangs afgelopen Braziliaanse seizoen 13 goals en 4 assists produceerde in 35 duels in de Série A. De aanvaller heeft een vernietigende knal met rechts in de benen en kan ook met links uitstekend uit de voeten. Leonardo verlengde in januari zijn contract tot medio 2026 en zal daarom niet goedkoop zijn, zeker omdat hij eerder ook gelinkt werd aan clubs uit de Premier League.

Ajax zal pas concreet worden voor een nieuwe spits indien Kudus daadwerkelijk vertrekt. De Afrikaan is ontevreden over de manier waarop hij in Amsterdam gebruikt wordt: de aanvallende middenvelder staat onder Schreuder vaker dan hem lief is opgesteld als centrumspits. Op het WK maakte Kudus overigens indruk als hangende vleugelspits vanaf de rechterkant, een positie van waaruit de Ajacied twee keer scoorde in de groepswedstrijd tegen Zuid-Korea (2-3 winst). In de zomer wilde Kudus overigens dolgraag naar Everton, maar hield Ajax de boot af.

Meer nieuws

Hoe staat het met de Premier League-winnende selectie van Leicester City?
3
Treffers van Messi, Súarez en Alba allen uitgegumd in doelpuntrijke remise
0
NOS: Ronald Koeman hakt zondag belangrijke knoop door richting het EK
16
Maatsen hoort ondanks 'megafout' groot compliment na verloren CL-finale
7
Politie arresteert 53 mensen rond Champions League-finale Real en Dortmund
3
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties